Skip to content Skip to footer
pexels-cottonbro-5089178 (1)
Zgodovina

Zgodba podjetja

Naše podjetje se je rodilo iz strasti do lesa in želje po ustvarjanju unikatnih kosov pohištva. Leta 1994 je Robert Volčjak ustanovil podjetje Mizarstvo Volčjak, ki je skozi leta nabiralo dragocene izkušnje in izvedlo veliko uspešnih projektov.

pexels-cottonbro-5089178 (1)
Vrednote in vizija

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta

Izdelujemo pohištvo vrhunske kakovosti, saj uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejše tehnike izdelave. Naši izdelki so trpežni in estetsko dovršeni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zadovoljstvo strank.

Pri delu smo pozorni na vsak detajl, saj verjamemo, da prav malenkosti naredijo izdelek popoln. Vsak kos pohištva je izdelan z izjemno skrbnostjo in preciznostjo, kar se odraža v visoki kakovosti naših izdelkov.

Uporabljamo trajnostne materiale in postopke, saj smo zavezani k varovanju okolja. Naši izdelki so v veliki meri narejeni iz naravnih in obnovljivih virov, kar zmanjšuje vpliv na okolje in prispeva k trajnostnemu razvoju.

Vsak kos pohištva je edinstven, saj je prilagojen željam in potrebam naših strank. Verjamemo, da je vsak dom edinstven, zato ustvarjamo pohištvo, ki odraža individualnost in osebni slog naših strank.

Naša vizija

Ustvarjati pohištvo, ki ne le služi svojemu namenu, ampak tudi prinaša toplino in lepoto v domove in poslovne prostore naših strank.

pexels-cottonbro-5089124
handshake
Stranke
808080+
Leta
8080+
Projekti
80808080+

Naša ekipa

Preberite si več o naših članih ekipe

Primeri našega dela

Ponujamo vam vpogled v nekatere izmed naših preteklih projektov. Vsak kos pohištva je ročno izdelan z izjemno pozornostjo do detajlov in visokimi standardi kakovosti. Ponosni smo na vsakega od teh projektov, saj predstavljajo naše vrednote – kakovost, natančnost, trajnost in unikatnost.

Sodelujemo s kvalitetnimi dobavitelji: